گروه جامعه: هر چه میگذرد روزها طولانیتر میشوند، کارهای روزانه بیشتر میشوند و سخت میتوان از دست اضطراب قسر در رفت. وقتی کارها شتاب بیشتری میگیرند، برخورداری از یک خواب آسوده و خوشایند دشوارتر میشود.
گروه علمی: مطالعات پزشکی که توسط دکتر دبورا واترسپون در سال ۲۰۱۹ انجام شده نشان میدهد شیوههایی برای خوابیدن و زود خوابیدن وجود دارد که با کمی تمرین میتوان به سرعت بر مشکل بد خوابیدن فائق آمد.
گروه جامعه: هنگامیکه ما میخوابیم، مکانیسمی در مغز وجود دارد که فعالیتهای عصبی مرتبط با خوابیدن را فعال کرده و از انجام فعالیتهای گفتاری یا حرکتی بدن پیشگیری میکند. در این میان گاهی ممکن است این سیستم درست عملنکرده و در بین دو بخش مجزای عملکرد مغزی فرد اختلال ایجاد شود.
گروه علمی: همه ما در شبانه روز چندین ساعت میخوابیم و در خواب رویا میبینیم. برخی شبها رویاهای ما رنگی و لذت بخش هستند و بعضی رویاهای سیاه و سفید میبینیم.
گروه علمی: اگر میبینید زیاد شیرینی میخورید یا سراغ چربیهای ناسالم میروید، ممکن است علت آن کمبود خواب باشد. این احتمال از یافتههای مطالعهای است که در نشریهی انجمن قلب آمریکا منتشر شده است.
گروه علمی: دکتر مری-الن لینال، متخصص اعصاب و روانپزشک دانشگاه کمبریج اخیرا در مقالهای که گاردین آن را منتشر کرده است به بررسی کیفیت خواب در این روزهای کرونایی پرداخته است: این روزها رویاهای شما چگونهاند؟ اگر آنها به طور غیر منتظرهای واضح و عجیب هستند، شما تنها ...
گروه سلامت: در شرایطی که عوامل بسیاری وجود دارند که در توانایی به خواب رفتن و خواب باقی ماندن انسان تاثیرگذار هستند، شما می توانید با رعایت برخی موارد به این کار کمک کنید.
گروه سلامت: متخصص طب سنتی بهترین زمان خواب را ۹ شب تا ۴ صبح دانست و گفت: ۵ نوع خواب در روز وجود دارد که خواب در برخی از این زمانها مفید و در برخی دیگر مضر است.
گروه عکس: در این گزارش نگاهی انداخته ایم به خوابیدن و چرت زدن حیوانات در حیات وحش.سگ ها و گربه ها به مدت 12 ساعت در روز می خوابند در حالی که شیرهای نر تا 20 ساعت در روز می خوابند. گوریل ها مانند انسان ها دوست دارند در جای راحت بخوابند. خرس های قطبی به زمان و مکان اهمیتی نمی دهند و می توانند روی یخ های ...
گروه علمی: یکی از عملکردهای اصلی خواب این است که بازیابی و ترمیم مغز را میسر میسازد. در طول روز هرچه بیشتر از مغزتان استفاده کنید، قسمت بیشتری از مغز نیاز به بازیابی دارد و در نتیجه، به خواب بیشتری نیاز خواهید داشت. ”
گروه علمی: پژوهشگران "بیمارستان عربا"(Hospital of Araba) اسپانیا اخیرا زنگ هشداری توسعه دادهاند که کاربران با قرار دادن آن بر روی پیشانی دیگر دچار "وقفه تنفسی انسدادی در خواب"(OSA) نخواهند شد.
گروه علمی: محققان ژاپنی میگویند مغز ما هنگامی که به خواب میرویم شروع میکند به حذف کردن خاطرات بی اهمیت و غیرضروری و در طول خواب ساعات پر مشغلهای را میگذراند.